O nama

Malim koracima

Do velikih ciljeva

Konstantno radimo na unapređenju naše usluge kako bismo bili vaš izbor broj 1 za sve vrste slavlja

Naš put

Naše pojedinačno dugogodišnje iskustvo u raznim segmentima organizacije proslava, od kuhinje, dekoracije, ozvučenja rešili smo da podignemo na viši nivo. Okupili smo se kao tim posvećenih ljudi, sa velikim iskustvom iciljem da stvaramo nezaboravne trenutke za vas. Već nekoliko godina u restoranu Dvor Aleksandar se trudimo da prenesemo našu viziju i stavljanje vaših potreba na prvo mesto. Osmilili smo menije za svačiji budžet, koncipirali smo prostor restorana za organizaciju venčanja i korporativnih proslava do 600 ljudi. Vodili smo računa o svakom tipu proslave i kod rođendana i krštenja imamo tim animatora  koji brinu o najmlađim gostima. Kako bismo zaokružili našu ponudu, obezbedili smo apartman za naše mladence i smeštaj u blizini restorana ukoliko imate goste koji nisu iz Beograda, kako biste mogli zajedno da se opustite i uživate u slavlju. Tu je i parking za 400 vozila pod video nadzorom. Ukratko, timskim radom smo kreirali jednu lepu priču koju ćemo nastaviti razvijamo, prateći trendove i vaša očekivanja.

Do 600 zvanica

Razloga za privatno slavlje ima mnogo. Imamo menije koji zadovoljavaju svačiju potrebu i budžet bez obzira o kom vašem slavlju se radilo. Pošaljite nam detalje slavlja i nama prepustite sve.

350 parking mesta

Posedujemo 120 obeleženih parking mesta ispred restorana i dodatnih 230 parking mesta iza restorana. Parking je pod video nadzorom i sa dovoljno mesta bez obzira na broj vaših gostiju.

Apartman za mladence

Znamo koliko vas dešavanja čeka u vašem najbitnijem danu. Predahnite na kratko, posle skupa svatova i crkvenog venčanja. Pripremite se za druženje sa gostima i žurku vašeg života.

Animatori za najmlađe goste

Nismo zaboravili ni vaše najmlađe goste. Bez obzira da li je u pitanju venčanje, krštenje ili neka druga privatna proslava, tu su naši animatori koji će izmamiti osmehe i zaokupirati pažnju.

Mislimo na sve

Kako biste nam se iznova vraćali

Prilikom organizacije vaših proslava vodimo računa o najsitnijim detaljima. Dok gosti pristižu i parkiraju se na naš prostrani parking sa video nadzorom, opustite se u našem apartmanu za mladence i pripremite za slavlje vašeg života. Ne morate brinuti ni ako pravite skup za veći broj zvanica ili ako imate ograničen budžet, kreirali smo pakete za svačiji ukus i džep. Restoran je lepo dekorisan i poseduje osvetljenje koje će napraviti prelepu atmosferu. Mislili smo i na najmlađe goste, naši animatori će im zaokupirati pažnju. Ukoliko imate goste iz drugih gradova, ne brinite, u blizini restorana je smešteno 20 apartmana, gde mogu prespavati i sutra ujutru odmorni i puni utisaka krenuti nazad kući.

Rezervišite termin

Načinite prvi korak

Pošaljite nam kontakt podatke i osnovne informacije o proslavi koju planirate. U kratkom roku ćemo dostaviti ponudu i informaciju da li su željeni termini slobodni