Venčanja

  • Naša bajkovita

    Venčanja

    Zakoračite u naš svet romantičnih venčanja u prelepom ambijentu koji smo pripremili za vas

Mesto gde se

Snovi ostvaruju

Naša magična

Venčanja

Posebnu pažnju posvećujemo organizaciji venčanja jer znamo koliko vam je ovaj dan važan u životu. Zakažite sastanak sa našim ljubaznim osobljem i predstavite nam detalje vašeg venčanja. Salu ćemo prilagoditi vašem broju gostiju, gde možemo ugostiti do 450 zvanica. Kreirali smo različite pakete kako bi svaki par našao ponudu i cenovni rang koji mu odgovara. Obezbedili smo veliki parking sa video nadzorom kako bi vaši gosti bez problema stigli iz auto do mesta gde je planirano da sede. Za to vreme, vi se možete odmoriti u apartmanu za mladence i pripremiti se za žurku vašeg života. Tu su i naši animatori za vaše najmlađe goste. U blizini Restorana Dvor Aleksandar je 20 apartmana u kojima se mogu smestiti vaši gosti iz drugih gradova, ukoliko se žele opustiti i tek sutradan vratiti kući. Ovo je samo delić naše ponude, zakažite sastanak i provešćemo vas kroz našu priču.

Naša venčanja

U brojevima

U konfiguraciji stolova za venčanja, restoran Dvor Aleksandar prima od 100 do 450 gostiju.
Na raspolaganju vam je 120 obeleženih parking mesta sa video nadzorom ispred restorana i dodanih 230 parking mesta iza restorana.
Apartman za mladence se podrazumeva a mislili smo i na vaše goste za koje je dostupna 20 apartmana u blizini restorana.
Vaša očekivanja i budžet smo imali u vidu pri kreiranju paketa i menija.

0

Maksimalno gostiju

kapacitet 100 - 450
0

Parking mesta

uz video nadzor
0

Mladenački apartman

20 apartmana za goste
0

€ početni meni

Meni 18€ - 55€

Rezervišite termin

Načinite prvi korak

Pošaljite nam kontakt podatke i osnovne informacije o venčanju i okvirnom broju gostiju. U kratkom roku ćemo dostaviti ponudu i informaciju da li su željeni termini slobodni